PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ GÜZ 1.DÖNEMİ DERS PROGRAMI , SINIF LİSTELERİ VE AKADEMİK TAKVİM HAKKINDA(10.10.2018)

Pedagojik Formasyon Eğitimi Güz Dönemi dersleri 13 Ekim 2018 - 14 Ekim 2018 tarihlerinde başlayacaktır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Güz Dönemi Sınıf Listesi için TIKLAYINIZ.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Güz Dönemi Ders Programı için TIKLAYINIZ.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Güz Dönemi Akademik Takvim için TIKLAYINIZ.

Not : Gün değişikliğinde bulunmak isteyen öğrenciler sadece kendi bölümlerinden gün değişikliği yapmak isteyen bir arkadaşı ile becayiş yolu ile değişiklik yapabilirler.

Becayiş işlemi sadece derslerin başlayacağı ilk hafta geçerlidir.Becayiş dilekçenizi Cumartesi sabahı Pedagojik Formasyon Koordinatörlüğe teslim edebilirsiniz.

Becayiş dilekcesi için TIKLAYINIZ.

Not : Cumartesi günü (5 ders) yüz yüze derse giren öğrenciler pazar günü (2 ders) uzaktan eğitim derslerine devam edecektir , pazar günü (5 ders) yüz yüze derse giren öğrenciler ise cumartesi günü (2 ders) uzaktan eğitim derslerine devam edecektir.Uzaktan eğitim sistemine girişler için gerekli bilgi duyurulacaktır.