PF EĞİTİMİ 1.DÖNEM DERSLERİNİ ALTTAN ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER HAKKINDA (17.02.2020)

Pedagojik Formasyon Eğitiminde 1.  dönemden başarısız oldukları derslere , kayıt yaptırmak için alınan ön başvurular değerlendirilerek açılacak olan dersler aşağıdaki dilekçede belirtilmiştir.( Alttan derse yazılma kaydında , Ön başvurudaki yeterli sayıya ulaşılamaz ise tekrar değerlendirilme yapılacaktır.) Dersleri alttan alacak öğrenciler aşağı da ders seçim dilekçesi ve dekontları ile birlikte en geç  23 Şubat 2020 Pazar günü 17:00 'a kadar koordinatörlüğe başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Derslere kayıt olmak isteyenlerin , formda yazan derslerden istediklerini seçip ücretlerini aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırmaları gerekmektedir.

Dilekçe için TIKLAYINIZ.

Evrak Teslimi ve Son Başvuru Tarihi: 23 Şubat 2020 Pazar

Lütfen dekontun üzerine yazılacak açıklamalara dikkat ediniz.

ZİRAAT KATILIM BANKASI

IBAN: TR58 0020 9000 0046 4698 0000 15

*Banka Dekontunun üzerinde ( TC Kimlik Numarası , Dersin Kodu) (örnek : PFE 105) yazılacak.

**Dilekçeyi ve dekontu şahsen veya bir başkası ile koordinatörlüğe teslim edebilirsiniz.

***Dilekçeleri Hendek Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Koordinatörlüğüne teslim etmeniz gerekmektedir.