SAÜ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ 2021 GÜZ DÖNEMİ KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER (08.10.2021)

2021-2022 PF Güz Dönemi için alınan ön kayıtlara göre değerlendirmeler yapılarak başvuru yoğunluğuna göre alanlara/bölümlere kontenjanlar verilmiş ve kesin kayıt hakkı kazananlar belirlenmiştir.

Kesin kayıt hakkı kazanan mezun öğrenciler; listeye ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Kesin Kayıt son tarih :14.10.2021 Perşembe Günü Saat 17:00

Kesin kayıtlar bittikten sonra eksik kalan alan/bölüm kontenjanlarına göre yedek kayıt listesi yayınlanacaktır.

Kesin kayıtlar bittikten sonra ders programı ve akademik takvim açıklanacaktır.

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SÜRECİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR ;

1-Pedagojik Formasyon eğitimi dersleri 2 dönem şeklinde güz ve bahar yarıyılı olmak üzere 1 yıl sürecektir.

2-Dersler hafta sonu bir gün yüz yüze bir gün uzaktan eğitim şeklinde işlenecek; hafta içi bir gün ise Sakarya İli Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğretmenlik uygulaması dersine gidilecektir.

3-Eğitime kayıt olan öğrencilerin program kapsamında okutulan teorik derslerin %70 , uygulamalı derslerde ise %80 devam zorunluluğu bulunmaktadır.

4-Tüm derslerin sınavları (Ara sınav / Final sınavı / Tek ders sınavı) yüz yüze yapılacaktır.

5-Gerekli görülen durumlarda Sakarya Üniversitesi Pedagojik Formasyon Birimi ders programları, kontenjanlar, akademik takvim gibi eğitim -öğretim süreci ile ilgili ek düzenleme yapma hakkına sahiptir.

KAYIT SÜRECİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR ;

Formasyon Eğitimi almaya hak kazanan öğrenciler;

1-Üniversitemiz hesap numarasına 1.taksit tutarı olan 1839 TL'nin yatırılması;

• Ziraat Katılım Bankası
  • Hesap Sahibi: Sakarya Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi
  • IBAN NO: Ziraat Katılım Bankası TR58 0020 9000 0046 4698 0000 15
  • Açıklama kısmına ''TC Kimlik numarası ve 2021 PF Güz 1.Taksit'' ifadesinin yazılması

2-Aşağıdaki kayıt evraklarıın Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimine (Hendek) teslim edilmesi (Evraklar elden ya da e-mail ( pf@sakarya.edu.tr ) aracılığıyla teslim edilebilir. Ancak evrak eksikliği nedeniyle yaşanabilecek sorunlarda başvuru sahibi sorumlu kabul edilecektir. Bu nedenle evrakların elden teslim edilmesi önerilmektedir.E-Mail yolu ile gönderilen evraklar derslerin başlayacağı ilk hafta Pedagojik Formasyon Birimine teslim edilmesi gerekmektedir.)

KAYIT EVRAKLARI

• Dekont
  • Kayıt Formu (ıslak imzalı şekilde) Tıklayınız.
  • Beyanname (ıslak imzalı şekilde) Tıklayınız.
  • Diploma / Mezuniyet belgesi ve Fotokopisi
  • Transkript ve Fotokopisi
  • 1 adet vesikalık fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ ÜCRETİ 3678 TL'DİR. BU ÜCRET 2 TAKSİT (1839 TL+ 1839 TL) HALİNDE ÖDENECEK OLUP, KESİN KAYIT SIRASINDA 1839 TL'LİK 1. TAKSİT ÖDENECEK; 2. TAKSİT İSE 1839 TL OLARAK 2.DÖNEM BAŞLAMADAN ÖNCE PFB TARAFINDAN BELİRLENECEK TARİHTE ÖDENECEKTİR.

NOT : Eksik ya da yanlış bilgi veren öğrencilerin kayıt hakkı kazanmış olsalar bile kayıtları yapılmayacak ve yatırmış oldukları ücret iade edilmeyecektir.

Diploma notu 100'lük sisteme göre belirlenmiş olan öğrencilerin, diploma notlarını SAÜ 100'lük not çevirim tablosuna (Not çevirim tablosu için tıklayınız) göre 4'lük not sistemi ile Kayıt Formuna işlemeleri gerekmektedir. Öğrencilerin kayıt listesinde ismi çıkmış olsa dahi not ortalamalarını doğru yazmadıklarının tespit edilmesi durumunda kayıtları yapılmayacak, ücretleri iade edilmeyecektir.